alt

20 mai 2023

Întârzii constant , asta e un fapt… Te enervează, îi exaspera pe cei din jur, iar reputația ta profesională are de suferit. Dar, în ciuda eforturilor tale, întârzierea ta cronică continuă.

Înainte să te enervezi pentru că nu poți fi la timp, ai identificat cauza întârzierii ?

De ce ai intarziat ? Iată 7 motive comune și soluțiile care se aplică.

 1. „Nu mă pot ridica”
  Mulți adulți au nevoie pur și simplu de mai multe ore de somn pentru a trece peste zi. În loc să apăsați butonul de amânare de pe alarmă de zece ori, mergeți la culcare mai devreme ! Este esențial să dormi suficient, atât pentru echilibrul tău, cât și pentru abilitățile tale. Sfaturile noastre .
 2. „Întotdeauna am ceva de terminat înainte să plec”
  Aceasta este aparent una dintre cele mai frecvente cauze de întârziere. Trebuie neapărat să răspundeți la acest ultim e-mail înainte de a pleca și, prin urmare, ajungeți târziu. Soluție: Spune-ți că vei răspunde acolo și asigură-te că ajungi mai devreme la locul de întâlnire pentru a putea face acest lucru.
 3. „Subestimez timpul de călătorie”
  Dacă ești convins că a ajunge la serviciu durează 20 de minute când călătoria durează 30 de la început, evident vei continua să ajungi târziu. Fii realist și reconsideră-ți timpul de călătorie , chiar dacă te-ai obișnuit să pleci la o anumită oră.

REZERVARE TERAPIE ONLINE

 1. „Nu-mi mai găsesc telefonul mobil/cheile/portofelul/…”
  Ești la timp și gata de plecare, dar ai pierdut ceva . Și mai enervant să ajungi târziu după… Cu toate acestea, este doar o chestiune de organizare . Alegeți un loc în casa dvs. unde vă veți depozita toate obiectele importante (comodă, geantă, vază etc.) și amintiți-vă să le puneți înapoi acolo de îndată ce le vedeți întins pe undeva.
 2. „Familia mea este complet dezorganizată și mă reține.”
  Îți strigi nevinovăția: familia ta este cea care te întârzie! Partenerul tău nu știe să se îmbrace, fiul tău și-a pierdut cursul de engleză… Să te organizezi este deja o provocare, așa că a-i forța pe alții să o facă nu este o sarcină ușoară . Încă poți face anumite lucruri: încurajează-ți copiii să fie pregătiți cu o zi înainte, ajută-ți partenerul să-și pună toate articolele în același loc, pregătește cutiile cu sandvici cu o zi înainte…
 3. „Nu vreau să plec.”
  Dacă întârzii, este pentru că îți târăști picioarele ca să te apuci de treabă? Problema aici este mult mai profundă. De teamă să ajungi la destinație , oricare ar fi aceasta (muncă, programare, școală etc.), înseamnă că trebuie să schimbi ceva în viața ta. Așa că pune-ți întrebări.
 1. „Colegii mei nu își termină niciodată întâlnirile la timp”
  Trebuie să pleci la o întâlnire cu un client, dar întârzii pentru că întâlnirea nu se termină niciodată. În general, întâlnirile tind să se prelungească în compania ta. Pentru ce? Acordați prea puțin timp întâlnirii săptămânale, care ar trebui să fie o oră în loc de 20 de minute? Colegii tăi au obiceiul să facă digresiuni nesfârșite ? Odată identificată problema, explicați-o colegilor și încercați să o rezolvați.
Posted in: Uncategorized

Leave a Comment