Stres si oboseala mentala
Psih: Daniela Sarbu

Stresul zilnic și oboseala mentală

În era tehnologiei și a informației, suntem constant bombardați de stimuli, de la notificări pe smartphone la cerințele vieții profesionale. Ritmul alert al vieții moderne poate fi extrem de copleșitor. Mulți dintre noi simt că sunt prinși într-o cursă continuă, confruntându-se zilnic cu stres, anxietate și oboseală mentală. Această presiune constantă nu numai că ne afectează sănătatea mentală, ci și calitatea vieții, relațiile personale și capacitatea de a ne bucura de viata noastra. Prin intermediul cursului nostru de vindecare spirituală, participanții vor fi introduși într-un amestec de tehnici antice și contemporane de meditație și concentrare. Aceste metode au fost concepute special pentru a reechilibra energia, pentru a combate efectele negative ale stresului și pentru a redescoperi bucuria și calmul în viața de zi cu zi. Meditația, autohipnoza, exercitiile de vindecare a traumelor nu numai că îmbunătățesc sănătatea fizica si mentală, dar ajută și la îmbunătățirea concentrării, creativității și relațiilor interpersonale.

 • Anti stres

 • Anti anxietate

 • Anti oboseala mentala

 • Cursuri
  Online

 • Sanatate
  & Mentala

Pierderea conexiunii cu sinele
Psih: Daniela Sarbu

Pierderea conexiunii cu sinele

Trăind într-o lume în care ne concentrăm adesea asupra a ceea ce avem în exterior, este ușor să uităm cine suntem cu adevărat în interior. Acesta este un peisaj comun în care mulți dintre noi ne simțim deconectați de la esența noastră interioară, ceea ce duce la sentimente de goliciune, confuzie și neîmplinire. Această deconectare ne poate face să ne întrebăm despre sensul și scopul existenței noastre și sa ne îmbolnăvim chiar grav. Cursul nostru de vindecare spirituală nu este doar un curs, ci o călătorie de auto-descoperire. Vom explora împreună metode și tehnici care te vor ajuta să te reconectezi la intuiția și esența ta interioară. Vei învăța să asculți vocea interioară, să îți înțelegi mai bine emoțiile și să descoperi care este adevăratul tău scop în viață. Dar vei învață și cum sa îți vindeci anumite probleme de sănătate și de destin.

 • Auto-descoperire

 • Intuitie si Esenta

 • Vindecare & Destin

 • Cursuri
  Online

 • Sanatate
  & Mentala

Lipsa de armonie în relații
Psih: Daniela Sarbu

Lipsa de armonie în relații

Relațiile sunt esențiale pentru fericirea și împlinirea noastră, dar adesea ne găsim în situații în care simțim că nu suntem pe aceeași lungime de undă cu cei dragi. Confruntările, neînțelegerile și distanța emoționala pot să apară des, creând bariere și ducând la sentimente de izolare sau nemulțumire.Cursul nostru de vindecare spirituală pune un accent profund pe vindecarea și îmbunătățirea relațiilor. Vei învăța cum să te apropii de ceilalți dintr-un loc de autenticitate, compasiune și înțelegere. Prin metode și exerciții practice, vei putea să îți vindeci rănile interioare și să stabilești conexiuni mai profunde și mai armonioase cu cei din jur.

 • Fericire si Implinire

 • Vindecare spirituala

 • Conexiuni si Armonie

 • Cursuri
  Online

 • Sanatate
  & Mentala

Psih: Daniela Sarbu

Maestrul Vindecării Tibetane

danielasarbu
 • Calatorie profunda

  Calatorie profunda in lumea autocunoasterii

 • Puteri personale

  Descoperirea puterilor personale si activarii

Curs de vindecare spirituala

Bine ai venit la Cursul de Vindecare Spirituală! Acest curs reprezintă o călătorie profundă și transformatoare în lumea autocunoașterii, descoperirii puterii personale și activării resurselor interioare pentru a atinge vindecarea la nivel spiritual, emoțional și fizic.

O lume plina de stres?

Într-o lume în care stresul, anxietatea și ritmul alert al vieții pot lăsa urme adânci asupra sănătății noastre mentale și fizice, este esențial să ne reconectăm cu forța interioară și să ne regăsim echilibrul. Acest curs te va ghida pas cu pas prin tehnici și metode esențiale de lucru pentru vindecarea diferitelor afecțiuni, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a te reîntoarce la starea de bine și armonie cu tine însuți.

Cursuri de Weekend

Structurat pe parcursul a 6 module intensive care se desfășoară în weekend, fiecare zi de curs va fi o combinație de teorie și practică, astfel încât să îți poți însuși metodele prezentate și să le aplici în viața ta de zi cu zi. Desfășurat în orașe-cheie precum Timișoara, Iași și București, cursul este gândit să fie accesibil și eficient, concentrând esențialul într-un format interactiv și prietenos.

Psih: Jerome Chidharom

Arhitectul Transformarii Socio-Analitice

jeromechidharom
 • Tehnici moderne

  Psihoterapie si vindecare spirituala online

 • Dezvoltare personala

  Sprijin dedicat dezvoltarii tale personale

Specialisti in Psihoterapie

Conducătorii noștri, JEROME CHIDHAROM și DANIELA SARBU , sunt specialiști recunoscuți în domeniul psihoterapiei și al vindecării spirituale, având o vastă experiență și o abordare inovatoare care combină metode tradiționale cu tehnici moderne.

Calatorie spirituala

Indiferent dacă ești la începutul călătoriei tale spirituale sau ai deja experiență în acest domeniu, Cursul de Vindecare Spirituală îți va oferi o perspectivă nouă, tehnici de ultimă oră și o comunitate de sprijin dedicată dezvoltării tale personale.

Nu ezita

Înscrie-te acum și descoperă forța vindecătoare a gândurilor, emoțiilor și intențiilor tale!

alt

Curs de VINDECARE SPIRITUALA

Cuprins:

 

Obiective:

 1. Autocunoastere
 2. Descoperirea și manifestarea puterii personale
 3. Activarea resurselor interioare
 4. Vindecarea spirituală a bolilor
 5. Metode de lucru pentru vindecarea diferitelor boli

Structură:

 • Întâlnire preliminară pentru cunoașterea grupului
 • 6 module, desfășurate în weekend, sâmbătă și duminică, de la 9:00 la 17:30, cu o pauză de masă de 1h.
 • Orașe: Timișoara, Iași și București

Traineri:

 • JEROME CHIDHAROM: Psihoterapeut, Franța / Psychothérapeute, France
 • DANIELA SARBU: Psihoterapeut, România / Psychothérapeute, Roumanie
 • Modulul 1: Introducere în bazele vindecării spirituale
 • Modulul 2: Psihosomatica. Legătura dintre Psihic și Corp, Tehnici Esoterice
 • Modulul 3: Echilibrarea Energiei și Transformarea Programelor Toxice: Călătoria spre Vindecarea Interioară
 • Modulul 4: Reconectarea cu Sinele: Transformarea Trecutului și Manifestarea Viitorului
 • Modulul 5: Hipnoza și Autohipnoza: Portalul către Vindecare și Concentrare Maximă
 • Modulul 6: Cauzele Spirituale ale Bolilor: De la Înțelegere la Intervenție și Evaluare

Beneficii:

 

Obiective:

 1. Autocunoastere: Îmbunătățirea auto-percepției și auto-înțelegerii.
 2. Descoperirea și manifestarea puterii personale: Consolidarea încrederii în sine și a autenticității.
 3. Activarea resurselor interioare: Amplificarea potențialului intern de vindecare.
 4. Vindecarea spirituală a bolilor: Eliberarea de boli și dezvoltarea sănătății.
 5. Metode de lucru pentru vindecarea diferitelor boli: Învățarea de tehnici variate pentru auto-vindecare.

Structură:

 • Întâlnire preliminară pentru cunoașterea grupului – Cunoașterea participanților și crearea unui mediu de învățare colaborativ.
 • 6 module în weekend – Oportunitate de învățare intensivă și imersivă.
 • Orașe: Timișoara, Iași și București – Accesibilitate în diferite locații majore.

Traineri:

 • JEROME CHIDHAROM: Acces la expertiză internațională și tehnici globale.
 • DANIELA SARBU: Cunoștințe locale și tehnici adaptate culturii și mentalității românești.
 1. Introducere în bazele vindecării spirituale: Înțelegerea esenței vindecării și construirea unei baze solide pentru învățare.
 2. Psihosomatica. Legătura dintre Psihic și corp, Tehnici Esoterice: Explorarea conexiunilor dintre minte și corp, și înțelegerea modului în care acestea influențează sănătatea.
 3. Echilibrarea Energiei și Transformarea Programelor Toxice: Călătoria spre Vindecarea Interioară: Învățarea despre chakras, echilibrarea energiei și detoxifierea minții.
 4. Reconectarea cu Sinele: Transformarea Trecutului și Manifestarea Viitorului: Vindecarea traumelor și problemelor nerezolvate pentru o viață echilibrată.
 5. Hipnoza și Autohipnoza: Portalul către Vindecare și Concentrare Maximă: Învățarea tehnicilor avansate de relaxare și auto-vindecare.
 6. Cauzele Spirituale ale Bolilor: De la Înțelegere la Intervenție și Evaluare: Înțelegerea rădăcinilor emoționale și spirituale ale bolilor și monitorizarea progresului personal.

De ce să te înscrii la cursul de VINDECARE SPIRITUALA?

Transformare profundă: Este un prilej extraordinar de autocunoaștere și descoperire. Într-o lume aglomerată și plină de zgomot, este esențial să ne reconectăm cu esența noastră interioară și să înțelegem cine suntem cu adevărat.

Putere personală: Fiecare dintre noi are o sursă internă vastă de energie și putere. Acest curs te va ajuta să descoperi și să îți manifești această forță interioară, permițându-ți să îți schimbi viața într-un mod semnificativ.

Metode practice: Vei învăța metode concrete de lucru pentru vindecarea diferitelor boli, îmbinând teoria cu practica pentru a-ți maximiza beneficiile. Aceste metode pot fi folosite nu doar pentru tine, ci și pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Flexibilitate: Structura cursului este gândită pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Desfășurându-se în weekend-uri, permite o integrare facilă în rutina ta, iar orașele de desfășurare, Timișoara, Iași și București, îți oferă posibilitatea de a alege cel mai convenabil loc pentru tine. În situatia in care te afli în imposibilitatea de a participa fizic, te asteptam on-line.

Conținut bogat și variat: Cursul abordează o gamă largă de teme, de la conexiunile dintre psihic și corp până la utilizarea hipnozei în vindecare. Vei avea parte de prezentări, exerciții practice și meditații care îți vor oferi uneltele necesare pentru a te vindeca și a vindeca pe alții.

Comunitate: Înregistrându-te la acest curs, vei fi parte dintr-o comunitate de oameni cu aceleași aspirații și dorințe. Această rețea te va susține în călătoria ta de vindecare și transformare.

Investiție în tine: În cele din urmă, să te înscrii la acest curs este o investiție în tine. Cu cât înveți mai mult despre tine și despre lumea din jur, cu atât vei fi mai pregătit să faci față provocărilor și să îți trăiești viața la potențialul maxim.

În încheiere, dacă simți că acest curs este ceea ce cauți, dacă resimți în inima ta o chemare către vindecare și transformare, atunci îți recomandăm să iei măsuri. Înscrie-te și descoperă puterea uimitoare a vindecării spirituale.